logo-white

Samen met Liantis naar een future-proof onderneming

Goed nieuws: de coronacrisis lijkt over zijn hoogtepunt heen én meer dan 80% van de ondernemers kijkt positief en hoopvol naar de toekomst. Maar is jouw onderneming klaar om de wereld binnenkort opnieuw te veroveren? Liantis staat je graag bij. Dankzij onze checklist zet je meteen een gigantische stap in de goede richting!

  Is jouw heropstart of de terugkeer naar kantoor al helemaal geregeld?

heropstart-1

Mag jij eindelijk de deuren van jouw zaak weer openen? Of mogen je medewerkers opnieuw naar kantoor? Dan is het belangrijk om dat goed voor te bereiden, op verschillende vlakken. Zo wil je natuurlijk dat alles veilig kan gebeuren, met oog voor het welzijn van je medewerkers.

Liantis verzamelde op een overzichtspagina alle to do’s voor een vlotte heropstart, zodat je probleemloos weer van start gaat.

Ben jij klaar voor het ‘hybride werken’?


Tijdens de coronacrisis moesten heel wat werknemers noodgedwongen thuiswerken. Maar als we binnenkort – eerst mondjesmaat en daarna volledig – terugkeren naar kantoor: hoe ga jij dan als werkgever om met de combinatie tussen thuiswerk en werken op kantoor? Volgens experten is het alvast goed om hier een beleid rond uit te werken.

Om je daarin te ondersteunen, ontwierp Liantis een telewerktoolkit. Daarin bieden we je alle ondersteuning aan om van je telewerkbeleid een succesverhaal te maken!

Cafetariaplan

Staat je verloningsbeleid al op punt?


Een one-size-fits-all oplossing voor verloning is niet meer van deze tijd. Maar hoe bied je als werkgever een aantrekkelijk loonpakket aan? Inzetten op een cafetariaplan is één voorbeeld, maar ook door werk te maken van een veelzijdig verloningsbeleid.

Liantis staat je graag bij om van je verloningsbeleid een extra pluspunt te maken in de war for talent. We bieden je een overzicht van alle maatregelen en voordelen waarover je beschikt als werkgever.

Wil jij jouw medewerkers opnieuw laten schitteren?


De coronacrisis heeft een diepe impact nagelaten op heel wat werknemers en ondernemers. Daarom is het nu – meer dan ooit – belangrijk om in te zetten op welzijn op het werk. Want zo laat je hen opnieuw schitteren! En dat komt je onderneming alleen maar ten goede.

Liantis staat je graag bij om ervoor te zorgen dat je medewerkers zich goed in hun vel voelen op het werk én het beste van zichzelf kunnen geven. Benieuwd hoe?

Klaar om je hr-beleid digitaal aan te pakken?


Meer dan ooit is de toekomst digitaal. Daarom ben je waarschijnlijk ook op zoek naar een digitale hr-werkomgeving op maat, die met je meegroeit. Waar je nieuws, tips en tools op maat vindt, waar je alle mogelijke toepassingen kan raadplegen waar en wanneer jij dat wil!

Zoek niet verder: My Liantis heeft het allemaal. Dankzij dit digitaal platform van Liantis kom je vlot bij alle online toepassingen van onze groep.

My Liantis

Benieuwd wat Liantis als brede hr-dienstengroep kan betekenen voor je organisatie?