Bestel je griepvaccins

Met een griepvaccin bescherm je je medewerkers en bespaar je jezelf een pak kosten. Want 1 vaccin kost 23,50 euro, terwijl 1 ziektedag aan griep je al minimum 250 euro kost.

Momenteel is het enkel nog mogelijk om griepvaccins te bestellen voor medewerkers uit de zorgsector of voor personen ouder dan 50 jaar. Plaatste je eerder al een bestelling en heb je daar vragen over? Dan kan je terecht bij je klantenadviseur.

 
down-arrow  

Bestel vandaag nog!

Het is enkel mogelijk om griepvaccins te bestellen voor medewerkers uit de zorgsector of voor personen ouder dan 50 jaar.

Waarom vaccineren?

  • Je vermijdt onnodige verzuimkosten: gemiddeld wordt jaarlijks 5-10% van de Belgische bevolking getroffen door griep, dat zijn 550.000-1.100.000 zieken. Met een griepvaccin verlaag je de kans op griep.
  • Je voorkomt besmetting van collega’s: mensen met griep zijn besmettelijk vanaf de eerste dag voor de symptomen verschijnen tot 5-7 dagen erna.
  • Sneller herstel: wie na vaccinatie toch griep krijgt, heeft minder zware symptomen en herstelt sneller van de ziekte.

Influenza in cijfers

  • 1 zieke persoon besmet 1,3 andere personen
  • Een werknemer met griep is tussen de
    5 en de 10 dagen thuis.
  • Een ziektedag kost je al snel 250 euro.
  • Een griepvaccin voor je werknemer bedraagt 23,50 euro per geplaatst griepvaccin.

Meer informatie

Vanaf 20 bestelde vaccins komen we gratis bij jou ter plaatse. Bestelde je er minder dan 20, rekenen we een kost van 60 euro aan.

De vaccinatiecampagne verloopt dit jaar, op advies van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten, gefaseerd. Wij houden hiermee rekening bij het inplannen van uw griepvaccinatiecampagne.

Tussen 15 september en 15 november 2020 zullen we voor medewerkers uit de zorgsector en personen ouder dan 50 jaar griepvaccins voorzien.

Afhankelijk van de beschikbare voorraad kunnen we na 15 november 2020 ook alle andere medewerkers inenten. Blijf ondertussen aandacht geven aan de noodzakelijke maatregelen (handen wassen, afstand houden …) om besmetting te voorkomen.

spuitje

Overtuig je medewerkers

Download deze poster om je werknemers te overtuigen!

Overtuig je medewerkers