- Health Screen - 

Het welzijn van je medewerkers in beeld

Breng alle gezondheidsaspecten en risico’s binnen je organisatie in kaart met een unieke en multidisciplinaire bevraging. Van een medische bevraging over het onderzoeken van de omgevingsfactoren en de werkplekergonomie tot hybride en telewerk.

Vraag je offerte aan

35. schermhoogte3, ok hoogte

Multidisciplinair

Met de bevraging breng je zowel gezondheids- als psychosociale aspecten maar ook omgevingsfactoren en werkplekergonomie in kaart.

Online

De online toepassing kan je activeren via je klantenadviseur. Je bevraagt je medewerkers rechtstreeks via een digitale uitnodiging.

Brede meerwaarde  

Je spoort risico’s en klachten efficiënt op en spaart tijd én budget uit door deze preventief aan te pakken.

Op maat

De bevraging is op maat van jouw organisatie. Zo kan je bijvoorbeeld bedrijfsspecifieke vragen toevoegen of deelnemers onderverdelen in subgroepen.

Advies en ondersteuning

Onze preventieadviseur ergonomie analyseert en presenteert de resultaten, samen met praktische aanbevelingen.

Je medewerkers krijgen gericht advies over de samenstelling van hun werkplek, maar ook info en tips over ergonomie en gezondheid.

samengevoegd 1-2

Jouw online gezondheids- en welzijnstool

Medewerkers die hun werkdag voor een beeldscherm doorbrengen, komen niet op medisch onderzoek. Toch is het belangrijk dat ook zij gezond aan het werk zijn en je aan risicopreventie doet. Want je wil ongetwijfeld:

  • tevreden medewerkers die zich goed voelen op het werk;
  • het ziekteverzuim bij de beeldschermwerkers aanpakken;
  • je kantoorinrichting optimaliseren;
  • een beeld krijgen van het effect van telewerk;
  • voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Met Health Screen peilen we rechtstreeks naar het beeldschermwerk bij je medewerkers; zowel op kantoor, als bij telewerk en hybride werk. Bovendien zetten we bij het invullen van de bevraging de deelnemers onmiddellijk op weg om zelf hun werkplek ergonomisch te optimaliseren

icon tips é tricks-1

Wist je dat... 

... je als werkgever om de vijf jaar je beeldschermwerkplekken moet meenemen in je risicoanalyse en de resultaten moet verwerken in je globaal preventieplan?

Samen aan de slag

Contacteer je vertrouwde klantenadviseur voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen