Samenwerken aan het ondernemerschap van morgen

Werken bij Liantis, dat is samenwerken. Met mensen die dezelfde passie delen én mee het ondernemerschap in dit land op hun manier willen ondersteunen en stimuleren.

Bij Liantis krijg je bovendien de kans op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Realiseer hier je ambitie, vandaag én morgen. #samenwerkt

Onze medewerkers aan het woord

"Liantis is voor mij een continue uitdaging: elke dag is anders"

 

“Liantis is een warme familie waar je samen aan de slag kan gaan. Samen werkt”, aldus Lucie, die als teamleader risicobeheersing, elke dag ziet als een nieuwe uitdaging.

"Werken bij Liantis is jezelf kunnen zijn"

 

Claudia werkt als HR business partner bij Liantis. Ze verliet Liantis om andere horizonten te verkennen, maar miste de mensgerichte cultuur. “Terugkeren naar Liantis voelde als thuiskomen”, vertelt Claudia.

"Wat mij elke dag motiveert om voor Liantis te werken? De sfeer tussen de collega's!"

 

Wat Yoeri, developer bij Liantis, elke dag motiveert om te werken? “De sfeer tussen de collega’s, want dat is een heel belangrijke factor.” Wil je graag weten hoe het eraan toe gaat in onze solutions afdeling? Dat ontdek je in het filmpje!

"Kan me niet inbeelden dat ik nog ergens anders wil werken"

 

Heidi en Geert werken beiden als arbeidsarts bij Liantis. Ze vertellen honderduit over hun job én waarom ze die job zo graag bij Liantis uitoefenen. “Liantis is een hele toffe werkgever: zéér dynamisch en ik mag elke dag samenwerken met toffe collega’s”, vertelt Heidi.

Werken bij Liantis


Mensen vormen het kloppend hart van onze groep. Onze 1.900 medewerkers weten dat Liantis in hen investeert, hun passie aanwakkert én talent alle ruimte geeft om open te bloeien.

Binnen een grote en diverse organisatie als Liantis ben jij verzekerd van een veelzijdige loopbaan. Je krijgt groeikansen en doet voortdurend nieuwe kennis op. Samen met een team van collega’s die allen hetzelfde ondernemende DNA en dezelfde waarden delen. #samenwerkt is niet voor niks onze slogan!

We bieden jou een hedendaags en aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met verschillende extralegale voordelen. Zo word je beloond voor de goede prestaties van jezelf, je team en de organisatie.

 

Schouder aan Schouder

Echt en oprecht

Handen uit de mouwen

Blink jij uit in klantgerichtheid en wil je ondernemers vooral laten ondernemen?