Samenwerken aan het ondernemerschap van morgen

Werken bij Liantis, dat is samenwerken. Met mensen die dezelfde passie delen én mee het ondernemerschap in dit land op hun manier willen ondersteunen en stimuleren.

Bij Liantis krijg je bovendien de kans op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Realiseer hier je ambitie, vandaag én morgen. #samenwerkt

Onze medewerkers aan het woord

"Kan me niet inbeelden dat ik nog ergens anders wil werken"

 

Heidi en Geert werken beiden als arbeidsarts bij Liantis. Ze vertellen honderduit over hun job én waarom ze die job zo graag bij Liantis uitoefenen. “Liantis is een hele toffe werkgever: zéér dynamisch en ik mag elke dag samenwerken met toffe collega’s”, vertelt Heidi.

"Liantis als stabiele en menselijke werkgever"

 


“In mijn job als payroll consultant kan ik meerwaarde creëren voor ondernemers met proactief advies rond hun loon- en personeelsbeleid. En daar krijg ik enorm veel energie van.” Voor Phyllis is het duidelijk: bij Liantis kan ze ondernemers nóg beter laten ondernemen.

Afbeelding5

"Enorme positiviteit"

 

Chloé koos bewust voor een uitdagende job als online marketeer. “Ik voelde een enorme positiviteit bij Liantis. Je leest niet overal dat bedrijven gaan voor 100% jobgelukkige medewerkers. Bovendien heb ik al ervaren dat dit geen loze woorden zijn.”

Werken bij Liantis


Mensen vormen het kloppend hart van onze groep. Onze 1.800 medewerkers weten dat Liantis in hen investeert, hun passie aanwakkert én talent alle ruimte geeft om open te bloeien.

Binnen een grote en diverse organisatie als Liantis ben jij verzekerd van een veelzijdige loopbaan. Je krijgt groeikansen en doet voortdurend nieuwe kennis op. Samen met een team van collega’s die allen hetzelfde ondernemende DNA en dezelfde waarden delen. #samenwerkt is niet voor niks onze slogan!

We bieden jou een hedendaags en aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met verschillende extralegale voordelen. Zo word je beloond voor de goede prestaties van jezelf, je team en de organisatie.

 

Schouder aan Schouder

Echt en oprecht

Handen uit de mouwen

Blink jij uit in klantgerichtheid en wil je ondernemers vooral laten ondernemen?