Header-medewerkers

Liantis Academy voor je medewerkers

Opleidingen met impact, gedreven door expertise

Niks is zo belangrijk voor een organisatie als haar medewerkers. Investeren in hun persoonlijke ontwikkeling draagt niet alleen bij aan hun persoonlijke groei maar is ook cruciaal voor het succes van je organisatie. 
Investeer in de toekomst

Liantis Academy ondersteunt je

Investeer in de toekomst en groei van je medewerkers

Medewerkers opleiden is meer dan alleen een wettelijke verplichting. De vraag is niet langer óf je dit moet doen maar hoe je dit gaat doen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Liantis Academy ondersteunt je en stippelt een persoonlijke route uit waar je als medewerker, werkgever, accountant, preventieadviseur of hr-professional écht iets aan hebt.

 

Opleidingen in de kijker

Ons opleidingsaanbod voor je medewerkers

Van EHBO-opleidingen over brandblustrainingen tot gerichte hr-opleidingen. Met ons uitgebreid aanbod willen we ervoor zorgen dat je medewerkers de opgedane kennis onmiddellijk kunnen toepassen in hun dagelijkse praktijk. Vind nu een passende opleiding en ontdek hoe wij je medewerkers kunnen ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.

Aan de slag als leidinggevende

Als leidinggevende vervul je verschillende rollen voor je teamleden en het management. Je motiveert, coacht, ondersteunt, stuurt aan en rapporteert. In dit opleidingstraject gaan we dieper in op de sleutelvaardigheden van een leidinggevende aan de hand van vaak voorkomende situaties en praktijkcases.

Brandpreventie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat begint als een smeulend vuurtje, kan in geen tijd uitgroeien tot een grote brand met verwoestende gevolgen. In deze opleiding leer je hoe je in jouw onderneming of organisatie de nodige voorzorgsmaatregelen kan nemen. Wij helpen je met onze praktijkgerichte opleidingen.

EHBO

Hoe meer mensen in je organisatie eerste hulp kunnen toepassen, hoe beter. Afhankelijk van het totaal aantal medewerkers, moet je ook jaarlijks aan wettelijke verplichtingen voldoen. Maar geen nood: Liantis biedt je de juiste EHBO-opleidingen aan zodat je meteen met alle regels en jaarlijkse verplichtingen in orde  bent.

Vertrouwenspersoon

De interne vertrouwenspersoon is hét aanspreekpunt voor medewerkers als er problemen zijn rond psychosociale risico’s op het werk en zorgt voor dialoog bij conflicten. Een aangestelde vertrouwenspersoon moet verplicht een basisopleiding en een jaarlijkse revisie volgen om te beschikken over de nodige kennis en vaardigheden.

Pensioen in zicht

Gepensioneerde medewerkers, ambassadeurs voor het leven. Medewerkers die met een goed gevoel terugblikken op hun carrière en werkomgeving, zijn de beste ambassadeurs van je organisatie. Een kwaliteitsvol personeels- en opleidingsbeleid is dus cruciaal én heeft aandacht voor alle belangrijke facetten van hun loopbaan: van aan de start, tot aan het pensioen. Daarom is het ook belangrijk dat je je trouwe medewerkers goed begeleidt wanneer ze hun pensioenleeftijd naderen. Wil jij hen de kans geven om zich goed voor te bereiden op hun pensioen en deze nieuwe levensfase?  

Praktijk en theorie

De perfecte balans

We zetten de praktijk om in theorie én andersom

De experten van Liantis Academy staan met de voeten in de praktijk en zorgen voor een perfecte balans tussen theorie en toepassing. Door het dagelijkse contact met het werkveld implementeren onze lesgevers hun kennis in praktijkgerichte opleidingen waar je medewerkers écht iets aan hebben.

Q&A

Vaakgestelde vragen

Welke opleidingen zijn wettelijk verplicht?

Je vindt het antwoord hier

Subsidies, op welke kan ik een beroep doen en hoe vraag ik ze aan?

Je leest het hier

Wat houdt het individueel opleidingsrecht uit de arbeidsdeal concreet in?

Je leest het hier

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Onze opleidingsnieuwsbrief

Ons opleidingsaanbod in één oogopslag dankzij onze nieuwsbrief.