Header_v2-3

Ready, set, employ

Opleidingen voor startende werkgevers

Volg onze infosessie en kom alles te weten over het aanwerven van een eerste medewerker

Wanneer werf je het best iemand aan om je te helpen bij je ondernemersplannen? Ga je op zoek naar een extra paar helpende handen zodra je het aantal aanvragen niet meer alleen kan bolwerken? En kies je dan het best voor een freelancer, een tijdelijke medewerker of een vaste werknemer? Hoe start je de speurtocht naar het juiste profiel?

Schrijf je in voor een online infosessie over het aanwerven van je eerste medewerker!

  • Concrete informatie over het aanwerven van een eerste medewerker,
  • eenvoudig uitgelegd door onze experten
  • én helemaal gratis.

De eerstvolgende sessie met als topic 'Eerste aanwerving: praktische tips' vindt plaats op 18 oktober 2023 van 20.00 tot 21.00 uur.

Start als werkgever

Sessies op maat

Sessie 'Nood aan helpende handen'

Het enige wat nog tussen jou en een extra paar helpende handen staat, zijn enkele belangrijke beslissingen. Want heb je wel werk genoeg voor een vaste medewerker? Onder welk statuut kan je het best iemand inschakelen? Hoe zit dat nu precies met het financiële plaatje? En hoe start je met de speurtocht naar de perfecte match? Na onze sessie, heb je alle info om te beslissen over je eerste aanwerving.

Sessie 'Eerste aanwerving: praktische tips'

Hoe verloopt de aanwerving van een eerste medewerker precies? Hoe zit het met het financiële en het wettelijke plaatje? En nog belangrijk: wie kan je bij de opstart ondersteunen? Onze experten staan je bij met handige tips en tricks. Na deze sessie ben je dus perfect op de hoogte hoe zo’n eerste aanwerving praktisch verloopt en hoe Liantis je kan ondersteunen. 

Gratis

Onze sessies zijn helemaal gratis! Je hoeft je enkel in te schrijven en op de dag zelf in te loggen voor de sessie. We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken zodat je eindelijk je eerste medewerker kan aanwerven.

"Mijn eerste aanwerving was meteen een gouden zet!"

Smoked by Smolders-1

Voor Bram Smolders van zalmrokerij Smoked by Smolders was een plots uit de pan swingende vraag het teken om iemand aan te werven.

“Het roken van zalm verloopt volgens een heel arbeidsintensief proces, toch als je het doet volgens de traditionele methode die wij hanteren. Kuisen, fileren, ontgraten, zouten, spoelen, drogen, roken, snijden en verpakken: het is een stroom van handelingen waar ik stilaan in verzoop. Zonder een extra werkkracht kon ik het hoofd onmogelijk nog langer boven water houden.”

Zijn eerste aanwerving bleek meteen een gouden zet.

Kalender

Onze volgende sessies

Benieuwd wanneer de volgende sessies doorgaan? Ontdek het in onderstaande tijdlijn.
Eerste aanwerving
Eerste medewerker

Meteen van start

Klaar om te starten met een eerste medewerker?

Onze Liantis-startersbegeleider neemt graag contact met je op zodat jij snel je eerste stappen als werkgever kan zetten!

Schrijf je in

De eerstvolgende sessie vindt plaats op 18 oktober van 20.00 tot 21.00 uur.