Fit-trap2

Download onze gratis posters

Wie fit is, is gemotiveerder, productiever en heeft een pak minder stress. Of: een fitte werknemer is een gelukkige werknemer. En daar win ook jij bij als werkgever.

Ben je klaar om je personeel een fitheidsboost te geven? Met deze 3 posters moedig je hen aan om gezonder te leven en meer te bewegen. Door ze op een zichtbare plaats te hangen, bereik je je hele bedrijf.

 

Waarom een duurzaam gezondheidsbeleid?

Fitte werknemers zijn niet alleen gemotiveerder en energieker, je voelt het ook in je portemonnee. In 2018 bleven werknemers gemiddeld 12,6 dagen ziek thuis. Elke verzuimdag kost je als werkgever gemiddeld 200 tot 250 euro aan directe kosten, om nog maar te zwijgen over het productiviteitsverlies. Taken moeten immers onverwacht worden doorgeschoven naar collega’s.

Met een duurzaam gezondheidsbeleid kan je die kosten terugschroeven. Je houdt je werknemers fit door hen te stimuleren om:

  • meer te bewegen,
  • gezond te eten,
  • beter te slapen,
  • en efficiënter te werken.

Met onze gratis posters zet je alvast een eerste stap. Vul het formulier in, download de posters en hang ze op een zichtbare plaats in je bedrijf.

Download de gratis posters