Hoe kunnen wij jou als journalist ondersteunen?


Liantis is dé compagnon de route voor ondernemers in ons land. We ondersteunen meer dan 229.000 zelfstandige ondernemers en 72.500 werkgevers. Maar ook journalisten ondersteunen we graag! Zo kan jij steeds bij ons terecht voor expertise, betrouwbare cijfers en deskundige uitleg op maat van jouw doelpubliek.

Onze expertise

Dankzij een brede waaier aan activiteiten beschikt Liantis over een unieke bron aan gegevens: van cijfermateriaal dat inzicht biedt in de wereld van starters, over verlonings- of tewerkstellingstrends tot de meest recente evoluties op het vlak van preventie en welzijn.

We beschikken over een team van ruim 50 experten die de vaak ingewikkelde materie graag vertaalt op maat van jouw doelpubliek. Enkele van onze deskundigen uit dit kenniscentrum stellen we graag aan je voor:

 

Eigen onderzoek


Samen met andere deskundigen, studenten, partnerorganisaties en professoren werkt ons team research en analytics aan wetenschappelijke onderzoeken en publicaties die in rechtstreeks verband staan met het ondernemerschap in ons land.
 
Daarnaast beschikken we ook over heel wat informatie uit onze eigen databases. De wetenschappelijke experts van Liantis voorzien deze gegevens altijd van een grondige check. Zo kan jij er als journalist op rekenen dat onze data betrouwbaar is.

Meest recente persberichten

6 Juni 2024 
Work-life balance belangrijk bij jobkeuze

Meer dan een kwart van de min-35-jarige werknemers is van plan om nog dit jaar van job te veranderen...

Lees meer...

5 april 2024 
Loonbonus werd nog nooit zoveel uitgekeerd als in 2023

Zo’n 6% van de kmo-bedienden ontving vorig jaar een collectieve loonbonus. Dat is het hoogste percentage van de laatste jaren. 

Lees meer...

16 maart 2024 
Steeds meer werkgevers in de zorg schakelen jobstudenten in

De jonge werkkrachten kiezen bewust voor een job in de zorgsector.

Lees meer...

Ontdek al onze persberichten

 

Overzicht persberichten

Mediatheek

We bieden je graag beeldmateriaal – vrij voor publicatie – aan voor redactionele of journalistieke doeleinden. Deze beelden dienen niet voor commercieel gebruik.