Hoe kunnen wij jou als journalist ondersteunen?


Liantis is dé compagnon de route voor ondernemers in ons land. We ondersteunen meer dan 229.000 zelfstandige ondernemers en 67.500 werkgevers. Maar ook journalisten ondersteunen we graag! Zo kan jij steeds bij ons terecht voor expertise, betrouwbare cijfers en deskundige uitleg op maat van jouw doelpubliek.

Onze expertise

Dankzij een brede waaier aan activiteiten beschikt Liantis over een unieke bron aan gegevens: van cijfermateriaal dat inzicht biedt in de wereld van starters, over verlonings- of tewerkstellingstrends tot de meest recente evoluties op het vlak van preventie en welzijn.

We beschikken over een team van ruim 50 experten die de vaak ingewikkelde materie graag vertaalt op maat van jouw doelpubliek. Enkele van onze deskundigen uit dit kenniscentrum stellen we graag aan je voor:

 

Eigen onderzoek


Samen met andere deskundigen, studenten, partnerorganisaties en professoren werkt ons team research en analytics aan wetenschappelijke onderzoeken en publicaties die in rechtstreeks verband staan met het ondernemerschap in ons land.
 
Daarnaast beschikken we ook over heel wat informatie uit onze eigen databases. De wetenschappelijke experts van Liantis voorzien deze gegevens altijd van een grondige check. Zo kan jij er als journalist op rekenen dat onze data betrouwbaar is.

Meest recente persberichten

22 maart 2023
Start Ramadan: hoe ga je hiermee om op de werkvloer?

Hr-dienstengroep Liantis benadrukt het belang van wederzijds respect en geeft 7 tips!

Lees meer...

15 maart 2023
Wie wordt Tax Professional of the Year?

"Op 25 mei 2023 reikt hr-dienstengroep Liantis de award Tax Professional of the Year uit."

Lees meer...

8 maart 2023
Vrouwelijke zelfstandigen verdienen 25,5% minder

"Toch lijkt inhaalbeweging ingezet"

Lees meer...

Ontdek al onze persberichten

 

Overzicht persberichten

Mediatheek

We bieden je graag beeldmateriaal – vrij voor publicatie – aan voor redactionele of journalistieke doeleinden. Deze beelden dienen niet voor commercieel gebruik.