Liantis

Nieuws          Tools          Nuttige documenten          Contact

Samenwerken met Liantis


De wereld van de accountant en de belastingadviseur staat niet stil. Wij evolueren met je mee. Dankzij het persoonlijk contact met je regioadviseur, onze handige digitale tools en up-to-date informatie van onze experten ben jij steeds mee en kan je de beste dienstverlening garanderen voor jouw klant. Daar gaan we samen voor.

samenwerken

Waarom samenwerken met Liantis?


Ondernemers ondersteunen, dat is waar wij voor gaan. En dat houdt ook in dat wij jou ten volle willen ondersteunen. Hoe we dat doen, lees je hieronder.

Accountant-RGB-Dunne

Eén aanspreekpunt

Bij Liantis houden we het graag persoonlijk. Dat houdt in dat je klanten één aanspreekpunt hebben en dat ook jij als partner met al je vragen steeds bij je regioadviseur terecht kan. Wil je graag een gesprek met de adviseur in jouw regio?  Dat kan!

Begeleiden-medewerke

Digitale tools

Onze digitale tools vergemakkelijken jouw werk. Beheer bijvoorbeeld de dossiers van je klanten via My Liantis of regel alles voor je klanten-bedrijfsleider via onze tool bedrijfsleiderbeheer. Zo ben jij op digitaal vlak helemaal mee.heropstart-liantis

Altijd up-to-date

Een goede partner zijn voor je klant, dat is meer dan enkel zorgen dat de cijfers kloppen. Via onze nieuwsbrieven, nieuwsberichten, online Academy, inspirerende video's en meer blijf jij steeds op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de wereld van de accountants en belastingadviseurs.

"Als ik vind dat er iets beter kan, dan geef ik dat door en dan doen ze daar echt iets mee. Ik heb niet het gevoel dat we de zoveelste boekhouder zijn, er is echt een goede band."

- celine van geyt
MIJNBOEKHOUDER.EU - PARTNER SINDS 2017

Wist je dat...

 

… wij samenwerken met 4500 partners?Lees meer >

... wij al meer dan 100 jaar ondernemers ondersteunen?


Lees meer >

… er meer dan 600 accountants en belastingadviseurs deelnamen aan onze online Academy?

Lees meer >