Liantis

Demo aanvragen            Samenwerken          Nieuws          Contact

Digitale tools


Het beroep van accountant of belastingadviseur is aardig veranderd de afgelopen jaren. Digitalisering heeft de ruimte gecreëerd om je niet langer alleen met de cijfers bezig te houden, zodat je je klanten gedegen advies kan geven. Maar dan heb je wel de juiste digitale tools nodig. Ontdek ze hier en maak het jezelf gemakkelijk.

tools
MY LIANTIS (1)

Eenmanszaken opstarten 

Met deze tool start je snel en eenvoudig eenmanszaken op in My Liantis. In zes stappen sluit je moeiteloos een nieuwe klant aan. Nadat je alle nodige informatie hebt ingevuld, krijg je zelfs meteen een ondernemingsnummer.
Ontbreekt er nog iets? Geen probleem! Via een eigen account kan je klant ook zelf documenten opladen.  
 

Tool bedrijfsleidersbeheer


Via onze handige tool breng jij alle formaliteiten voor je klanten-bedrijfsleiders in een handomdraai in orde. Denk bijvoorbeeld aan de 
optimalisatie van zijn sociale bijdragen.

Tool Bedrijfsleidersbeheer
bothive

 

Bothive


Bij Liantis willen we jouw werk als accountant vergemakkelijken. Daarom participeert Liantis in Bothive: het snelgroeiende, digitale communicatieplatform voor accountants. Het hoofddoel van Bothive? Verschillende processen binnen een accountantskantoor automatiseren. Zo komt er voor jou als accountant meer tijd vrij die je kan investeren in advies aan je klanten.

Liantis DigiLinks


De tool stuurt loondocumenten en facturen rechtstreeks door naar jouw boekhoudsoftware. Zo spaar je tijd uit én ben je zeker dat alles correct is. Deze digitale oplossing is bovendien helemaal gratis voor Liantis-partners en -klanten!

My Liantis


Alle online toepassingen van onze uitgebreide dienstengroep vind je terug op My Liantis. Beheer de dossiers van je klanten gemakkelijk via deze digitale werkomgeving, die met jou meegroeit.

Wil jij ook toegang tot My Liantis? Dat kan je via deze weg aanvragen. Of kies meteen voor een persoonlijke demo.

"De tools zijn heel handig, flexibel en intuïtief. Het wijst allemaal een beetje zichzelf uit. Het is voor ons belangrijk dat we snel kunnen inloggen en gemakkelijk informatie kunnen raadplegen. Dat is bij Liantis zeker het geval."

- Maarten Kowalskyj
FINFUTURE - PARTNER SINDS 2016

Waarom samenwerken met Liantis?Bij Liantis gaan we steeds voor de persoonlijke aanpak. Maar dat is niet de enige goede reden om met ons samen te werken. Ontdek hieronder wat we nog meer te bieden hebben.

Begeleiden-medewerke

Digitale tools

Onze digitale tools vergemakkelijken jouw werk. Beheer bijvoorbeeld de dossiers van je klanten via My Liantis of regel alles voor je klanten-bedrijfsleider via onze tool bedrijfsleiderbeheer. Zo ben jij op digitaal vlak helemaal mee.

Accountant-RGB-Dunne

Eén aanspreekpunt

Bij Liantis houden we het graag persoonlijk. Dat houdt in dat je klanten één aanspreekpunt hebben en dat ook jij als partner met al je vragen steeds bij je regioadviseur terecht kan. Wil je graag een gesprek met de adviseur in jouw regio?  Dat kan!

heropstart-liantis

Altijd up-to-date

Een goede partner zijn voor je klant, dat is meer dan enkel zorgen dat de cijfers kloppen. Via onze nieuwsbrieven, nieuwsberichten, online Academy, inspirerende video's en meer blijf jij steeds op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de wereld van de accountants en belastingadviseurs.

Samenwerken met Liantis


Je merkt het; samenwerken biedt tal van voordelen. 

  • Eén aanspreekpunt voor jou en je klant
  • Digitale tools maken het gemakkelijk
  • Altijd up-to-date dankzij onze experten

Wist je dat...

… wij samenwerken met 4500 partners?Lees meer >

... wij al meer dan 100 jaar ondernemers ondersteunen?


Lees meer >

… er meer dan 600 accountants en belastingadviseurs deelnamen aan onze online Academy?

Lees meer >