Liantis

Samenwerken          Nieuws          Tools

Eén aanspreekpunt


Bij Liantis houden we het graag persoonlijk. Dat houdt in dat je klanten één aanspreekpunt hebben en dat ook jij als partner met al je vragen steeds bij je regioadviseur terecht kan. Wil je graag een gesprek met de adviseur in jouw regio?  Dat kan!

contact_header

Contacteer onze regioadviseursOnze regioadviseurs zijn jouw eerste aanspreekpunt bij vragen. Ben je nog geen partner? Neem dan hieronder een kijkje wie er in jouw regio actief is.

Waarom samenwerken met Liantis?Bij Liantis gaan we steeds voor de persoonlijke aanpak. Maar dat is niet de enige goede reden om met ons samen te werken. Ontdek hieronder wat we nog meer te bieden hebben.

Accountant-RGB-Dunne

Eén aanspreekpunt

Bij Liantis houden we het graag persoonlijk. Dat houdt in dat je klanten één aanspreekpunt hebben en dat ook jij als partner met al je vragen steeds bij je regioadviseur terecht kan. Wil je graag een gesprek met de adviseur in jouw regio? Dat kan!


Begeleiden-medewerke

Digitale tools

Onze digitale tools vergemakkelijken jouw werk. Beheer bijvoorbeeld de dossiers van je klanten via My Liantis of regel alles voor je klanten-bedrijfsleider via onze tool bedrijfsleiderbeheer. Zo ben jij op digitaal vlak helemaal mee.


heropstart-liantis

Altijd up-to-date

Een goede partner zijn voor je klant, dat is meer dan enkel zorgen dat de cijfers kloppen. Via onze nieuwsbrieven, nieuwsberichten, online Academy, inspirerende video's en meer blijf jij steeds op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de wereld van de accountants en belastingadviseurs.

"Ik heb niet het gevoel dat we de zoveelste boekhouder zijn, er is echt een goede band."

- Celine Van Geyt
MIJNBOEKHOUDER.EU - PARTNER SINDS 2017

Wist je dat...

… wij samenwerken met 4500 partners?Lees meer >

... wij al 100 jaar ondernemers ondersteunen?


Lees meer >

… er meer dan 600 accountants en belastingadviseurs deelnamen aan onze online Academy?

Lees meer >

Samenwerken met Liantis


Je merkt het; samenwerken biedt tal van voordelen. 

  • Eén aanspreekpunt voor jou en je klant
  • Digitale tools maken het gemakkelijk
  • Altijd up-to-date dankzij onze experten