Eenmaal je zaak onder stoom komt, kan je het vroeg of laat niet meer alleen trekken. Je eerste aanwerving dringt zich op. En voor je het weet ben je werkgever!

Meteen ontdek je hoe complex personeelszaken wel zijn. De sociaaljuridische wetgeving is een pittig kluwen, waar je al snel jezelf in verliest. Daarom is een goede partner, die je in iedere fase bijstaat met informatie, advies en begeleiding, van onschatbare waarde.

Ondernemerscoaching-4-1

 

De opstart van een nieuwe medewerker

Eindelijk de geschikte kandidaat gevonden om je team te versterken? Dan dringen zich enkele cruciale vragen op:

  • Hoeveel kost een nieuwe medewerker mij?
  • Welke arbeidsovereenkomst bied ik het best aan?
  • Wat moet ik allemaal op orde hebben voor de eerste werkdag?

 

Je ploeg jobgelukkig én gemotiveerd houden

We zorgen ervoor dat je loon- en personeelsadministratie op wieltjes loopt. Van een correcte registratie van aan- en afwezigheden, over de samenstelling van een motiverend loonpakket tot de optimale benutting van steunmaatregelen: wij begeleiden je stap voor stap.

 

Afscheid nemen in stijl

Of je medewerker nu besluit om van een welverdiend pensioen te gaan genieten, of jullie in onderling overleg beslissen om de arbeidsovereenkomst stop te zetten: afscheid nemen is nooit leuk. Ook hierin kan je op onze steun rekenen.

Met heldere informatie én administratieve ondersteuning zorgen we ervoor dat jullie zonder zorgen aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen.

 

Maar er is meer …

Werken met mensen, daar komt nog zoveel meer bij kijken. Onze klantenadviseurs en juristen staan voor je klaar en gaan samen op zoek naar een antwoord op al jouw vragen.

Vul het formulier in en schets kort jouw situatie of uitdaging. Wij nemen contact met je op en maken werk van jouw personeelszaken.

Krijg persoonlijk advies