Speel op veilig in je organisatie

met game-based opleidingen over veiligheid, EHBO en brandpreventie

 

Wil jij je medewerkers snel leren hoe ze praktisch moeten ingrijpen bij noodsituaties? Met Speel op veilig in je organisatie leren je medewerkers in een handomdraai én op een laagdrempelige manier alles over basisveiligheid, EHBO en brandpreventie aan de hand van game-based learnings op maat van jouw sector. Op hun eigen ritme, taal én tool naar keuze.  

Benieuwd? Bekijk onze demovideo en ontdek wat we voor jou en je medewerkers in petto hebben!         

                                                                                                                                                  

Spelenderwijs leren omgaan met noodsituaties

icon mobile


Virtueel
op smartphone, tablet of laptop

icon raket

Flexibel, efficiënt en snel

icon 2-1


Op maat
van je sector en medewerkers

Omdat we samen met jou willen zorgen voor een veilige werkomgeving en het succes van je organisatie en je medewerkers willen bevorderen, creëerden we met Play It Safe een aanbod met game-based learnings om je medewerkers op een efficiënte manier op te leiden. Een perfecte combo van veiligheid, EHBO en brandpreventie op een virtuele en
toegankelijke manier.

Zo helpen wij: 

... aan je wettelijke verplichtingen te voldoen rond brandveiligheid, welzijn en EHBO op de werkvloer;

... arbeidsongevallen te voorkomen door preventieve maatregelen en training;

... met de onboarding van nieuwe  en tijdelijke medewerkers

... praktische vaardigheden aan te leren die je medewerkers zowel thuis als op de werkvloer kunnen gebruiken. 

play it safe 5

Wel én veilig aan de slag


Wil jij inzetten op een veilige werkomgeving en je medewerkers snel en efficiënt opleiden? Schrijf dan nu je medewerkers in! 

Een licentie voor de game-based learnings kost 43 euro per persoon en is vier maanden geldig. Schrijf je meer dan 10 medewerkers in? Dan krijg je de licenties aan een voordeeltarief van 40 euro per persoon.

Ontdek ons aanbod, aangepast aan jouw sector en speel op veilig in:

icon horeca

Horeca

Zorg dat niet alleen je vaste medewerkers maar ook je bijkomende werkkrachten snel en efficiënt omgaan met noodsituaties in je horecazaak. 

Speel op veilig in de horeca


icon bouw

Bouwsector

Bouw aan een veilige werkplek en zorg dat al je medewerkers, zowel op als naast de werf, veilig werken en in staat zijn om in te grijpen wanneer een noodsituatie zich voordoet.

Speel op veilig in de bouw

icon kmo

Andere kmo's

Leer je medewerkers praktische vaardigheden die ze zowel op de werkvloer als thuis kunnen toepassen en speel op veilig in je onderneming.

Speel op veilig in je kmo

Ontdek ons opleidingsaanbod

Hebben je medewerkers de smaak te pakken en ben je op zoek naar een specifieke opleiding over EHBO of brandveiligheid? Ontdek dan nu ons volledige aanbod.  

play it safe 2-1

 

Veiligheid staat centraal in elke organisatie. Net als investeren in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Want een veilige én leerrijke werkomgeving waarborgen is niet alleen wettelijk verplicht maar ook essentieel voor het welzijn van je medewerkers en het succes van je organisatie. En met preventieve maatregelen en praktische trainingen kan je als werkgever heel wat vervelende situaties voorkomen.