Liantis

Wij zorgen voor hr en welzijn in de zorg!

 

Liantis begeleidt meer dan duizenden organisaties en vrije beroepen in de zorgsector. Ben je zelfstandige, werkgever of leidinggevende in de zorg? Dan ondersteunen we jou én je medewerkers met begeleiding op maat rond preventie en welzijn, over hr- en personeelsbeleid, tot verzekeringen en opleidingen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vertrouwde en betrouwbare partner van

AZ Damiaan
VITAZ
GVO
AZ Maria Middelares
AZ Groeninge
Sint-Jozelfskliniek
groepsintfranciscus_logo (002)
RB_logo304 of #addfea
Groep Zorg H. Familie
Solidum
Blijvelde-logo-
logo rivierenland
Unieke dienstverlening

Unieke dienstverlening


We geloven dat een moderne zorgorganisatie nood heeft aan sectorspecifieke expertise. Met onze geïntegreerde oplossingen rond hr, preventie en welzijn, rekrutering, en verzekeringen in de zorg, stemmen we al deze facetten naadloos op elkaar af. Bovendien hoef jij geen tijd te spenderen aan administratieve en tijdrovende taken die bij je hr- en welzijnsbeleid komen kijken.

Sectorspecifieke expertise

Door onze doorgedreven kennis van de sector – en partnerships in de zorg – houden we de vinger aan de pols en beschikken we over heel wat relevante expertise.

Uniek aanbod

De zorgsector is een unieke sector en dat vraagt een uniek aanbod. Denk maar aan een gespecialiseerde evacuatie-opleiding voor je operatiekwartier, sociaaljuridische opleidingen voor de zorg of een specifieke begrotingsmodule.

Begeleiding op maat

Ben je zelfstandig thuisverpleger, kinesist of huisarts? Of sta je aan het roer in een maatwerkbedrijf, woonzorgcentrum of ziekenhuis? Wij zorgen steeds voor ondersteuning waar je écht iets aan hebt.

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen betekenen?

Trots op onze partnerships en allianties


We weten graag wat er leeft binnen de sector. Dat doen we onder meer dankzij waardevolle partnerships. Op die manier bouwen we onze expertise verder uit.

Belgische Vereniging Ziekenhuisdirecteurs
in4care
Collectief.Coop
bvas
dag van de zorg
Zorg Ondersteuning
CT Paramedics
4werk
UKB

Wetenschappelijk onderzoek: de basis van onze kennis


Om onze expertise te staven, werken we regelmatig mee aan onderzoek. Sommige onderzoeken, bevragingen en studies organiseren we zelf, terwijl we ook vaak onze medewerking verlenen aan onderzoeksprojecten van onderwijsinstellingen of partners. Een greep uit enkele recente projecten:

Whitepaper
Investeer in opleidingen

Vinger aan de pols

 

Als vakspecialisten houden we graag de vinger aan de pols. Precies daarom brengen we regelmatig experten uit de sector samen om kennis en ervaringen te delen. Elkaar informeren en inspireren: dat is waar het om draait!

Dat doen we onder meer door lunchcauserieën op maat van specifieke sectoren te organiseren, net als externe overleggroepen voor maatwerkbedrijven bijvoorbeeld.

Klanten aan het woord


Waarom zorgorganisaties ervoor kiezen om samen te werken met Liantis? Dat laten we hen graag zelf vertellen!

De Sint-Jozefskliniek in Izegem volgde brandopleidingen op maat. 

Jenne realiseerde haar droom als zelfstandig podoloog


Jan Heyns: van patissier tot zelfstandig thuisverpleger 

Hervé startte als zelfstandig verpleger tijdens de coronacrisis