Header-hr

Liantis Academy voor hr-medewerkers

Opleidingen met impact, gedreven door expertise

Wij begrijpen dat hr-medewerkers dagelijks geconfronteerd worden met heel wat uitdagingen op de werkvloer. Het is dan ook belangrijk dat ze op de hoogte zijn én blijven van de laatste ontwikkelingen en hr-trends. Met een uitgebreid opleidingsaanbod tillen we de professionele carrière van jouw hr-medewerkers naar een hoger niveau!
Haal het beste uit je hr-medewerkers

Liantis Academy ondersteunt je

Haal het beste uit je hr-medewerkers

Investeren in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers draagt niet alleen bij aan hun persoonlijke groei en toekomst maar is ook cruciaal voor het succes van je organisatie.

Een hr-medewerker draagt een grote verantwoordelijkheid binnen een organisatie. Want niet alleen zorgt hij of zij ervoor dat je organisatie voldoet aan de steeds veranderlijke regelgeving maar je hr-medewerker beheert ook je hr-processen en -activiteiten.

Liantis stippelt als ware compagnon samen met jou en je hr-medewerkers een professionele én succesvolle route uit.

Praktijk en theorie

Praktijkgerichte opleidingen

Word een hr-expert

Of het nu gaat over het opfrissen van kennis of het aanscherpen van vaardigheden: ons opleidingsaanbod heeft voor elk wat wils. De opleidingen zijn praktijkgericht en bieden waardevolle inzichten en concrete handvaten om de dagelijkse hr-uitdagingen aan te pakken.

We ondersteunen je hr-medewerker met direct toepasbare kennis en vaardigheden.

Opleidingen in de kijker

Ons opleidingsaanbod voor je hr-medewerkers

Basisopleiding sociale wetgeving

 In 7 digitale sessies duiken we aan de hand van concrete cases in een aantal topics waar je als hr-medewerker of werkgever ongetwijfeld met geconfronteerd wordt.

Opleiding hr-updatesessie

De sociale regelgeving wijzigt voortdurend. Als hr-medewerker is het niet evident om dat op de voet op te volgen. Daarom wil Liantis je hierin ondersteunen door één keer per kwartaal een update te geven van wijzigingen in de sociale regelgeving.

Investeer in de toekomst

Ons aanbod

Wij zetten de praktijk om in theorie én andersom

De experten van Liantis Academy staan met de voeten in de praktijk en zorgen voor een perfecte balans tussen theorie en concrete toepassing. Door het dagelijkse contact met het werkveld implementeren onze lesgevers hun kennis in praktijkgerichte opleidingen waar medewerkers écht iets aan hebben.

Q&A

Vaakgestelde vragen

Welke opleidingen zijn wettelijk verplicht?

Je vindt het antwoord hier

Subsidies, op welke kan ik een beroep doen en hoe vraag ik ze aan?

Je leest het hier

Wat houdt het individueel opleidingsrecht uit de arbeidsdeal concreet in?

Je leest het hier

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Onze opleidingsnieuwsbrief

Ons opleidingsaanbod in één oogopslag dankzij onze nieuwsbrief.